1
1

Tandemvlucht in de bergen

Plezier voor twee!
Na drie passen verlies je het contact met de aarde en zweef je weg van het alledaagse leven. Als een vogel, genietend van de vrijheid, zweef je samen met een ervaren tandempiloot tussen de bergen over velden, bomen en dorpen.

Deze onvergetelijke ervaring kun jij ook beleven!

25 jaar ervaring
Eigen vliegcentrum
De mooiste vlieggebieden
Klantbeoordeling 9/10

Wat kun je verwachten

Je meldt je bij één van onze instructeurs. Nadat je kennis hebt gemaakt, moet je nog een disclaimer invullen. Dit is verplicht voordat je gaat vliegen.

Daarna ga je mee en rijden we met de 4×4 terreinwagens door de bergen naar de startplek. Hier heb je alle tijd om kennis te maken met de paraglidingsport.

Je wordt dan voor de instructeur aangekoppeld en staat klaar om te starten. Natuurlijk mag je ook zelf sturen als je dat wilt. Genietend van het uitzicht draai je je eerste bochten.

De duur van je vlucht wordt voornamelijk bepaald door de aan- of afwezigheid van thermiek en kan variëren van 20 minuten tot meer dan een half uur. Wij kunnen je echter niet garanderen hoe lang je zult vliegen. Maar je zult versteld staan, het is ontzettend gaaf!

Wie?

Iedereen die nieuwsgierig is in een leuk vliegavontuur in de bergen en minder dan 120 kg weegt.

Wanneer?

Kijk op onze vliegagenda voor de bergen. Je kunt op iedere bestemming een tandemvlucht maken.

Type

Kosten

Tandemvlucht Slovenië – ochtendvlucht €      75,-
Tandemvlucht Slovenië – middagvlucht €      90,-
Tandemvlucht van Plateau – Lou Pi Bou €      90,-
Tandemvlucht hike en fly top Dormilouse €    140,-
Tandemvlucht Turkije €      90,-
Vervoer in de bergen naar de startplek inbegrepen

Waar?

Wij geven door het jaar paragliding-cursussen op verschillende plaatsen in Europa, Afrika en Azië. Kijk op ons totaaloverzicht en meld je dan aan voor een paraglidingvlucht .

Je kunt een tandemvlucht paragliding in de bergen mee maken in de Franse Alpen rond het Lac de Serre Ponçon, in het vlieggebied rond Lijak,Tolmin in Slovenië, in Öludeniz aan de Turkse Riveira en in Oostenrijk tijdens de vlieg- en skireizen.

Wij hopen je te mogen begroeten op één van onze vliegbestemmingen en wensen je alvast veel vliegplezier!