1
1

Verzekeringen

Bij een sport als paragliding is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Paragliding is net zoals duiken, skiën en andere luchtsporten een risico verhogende sport. Veel reisverzekeraars kennen uitsluitingen als het om dit soort sporten gaat.

Annuleringsverzekering

Voordat je een cursus volgt in het buitenland, is het belangrijk dat je een annuleringsverzekering afsluit. Kun je om een geldige reden de geboekte cursus niet volgen, dan keert de annuleringsverzekering jou de annuleringskosten of een vergoeding per ongebruikte reisdag. Wanneer je kiest voor de dubbel-zeker polis van Mondial, dan krijg je zelfs 100% restitutie van je reissom wanneer je de cursus voortijdig beëindigd.
De annuleringsverzekering kun je online bij onze partner Doornhegge & Duthler afsluiten.

Sportartikelenverzekering

Heb je een eigen vlieguitrusting, dan kun je deze ook verzekeren via Doornhegge & Duthler.

Reisverzekering

Bij een sport als paragliding is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Paragliding is net zoals duiken, skiën en andere luchtsporten een risicoverhogende sport. Veel reisverzekeraars kennen uitsluitingen als het om dit soort sporten gaat. De reisverzekering met paraglidingsportdekking via het product Adventure & Survival Verzekering van de ALLIANZ kun je online via onze partner Doornhegge & Duthler afsluiten.

De polis ontvang je in de mail.

Let op: wanneer je een cursus volgt bij Paraglidingschool Inferno, dan is een reisverzekering die paragliding niet uitsluit verplicht!

Interessante links

Assurantiekantoor Doornhegge & Duthler
Eigenaar Han Doornhegge, zelf paraglider, kan je informeren over de verzekeringen die voor jou van belang zijn.

www.ddfinancien.nl