1
1

Begeleiding en transport

Je hebt een brevet 2 en kunt uiteraard zelfstandig starten en landen. Maar je vindt vliegen in je eentje saai, misschien wat te spannend en onhandig? Kom dan mee met ons. Wij rijden je naar onze mooie startplekken en geven je advies over het vlieggebied en het weer. Vrij vliegen met de gezelligheid en het gemak van de groep.

Vlieglocaties

Voor wie?

Je hebt minimaal brevet 2 berg en vindt het leuk om met een groep mee te vliegen.

Wat kun je verwachten

We kiezen startplekken die passen bij het niveau van de groepen en de vliegcondities. Tijdens deze week vlieg je ‘s-morgens en in de namiddag. Je krijgt geen echte cursusbegeleiding maar je kunt altijd bij ons terecht voor je vragen. Mocht je tijdens deze week toch graag een cursus willen volgen, dan kun je ter plaatse je inschrijving veranderen.

Onze ervaring is dat je door deze vorm van ‘meevliegen’ veel vaker en langer in de lucht bent, dan als je alleen de keuze moet maken of je kunt vliegen of niet.

Waar?

Je kunt je als vrije vlieger aansluiten voor de begeleiding en transport bij de cursusgroepen brevet 2 en 3 in Frankrijk en Slovenië.

Kosten

Piloten met brevet 2  – incl. vlieguitrusting €   395,-
Korting eigen paraglider €   180,-
Korting eigen harnas €     60,-
Shuttlebus en landingsgeld – per cursusweek €   100,-
Indien gebruik stoeltjeslift €       8,-
T-shirt inbegrepen

Heb je vragen?

Reviews van cursisten

“Ik heb mijn brevet 2 gehaald maar vind het prettig dat ik nog even in de gaten gehouden word tijdens mijn start. Het is ook altijd gezellig om samen met anderen te vliegen.”

Peter Jan

“Ik vind het een mooie streek om te vliegen. De hoge bergen, de sfeer van de Provence, het meer en natuurlijk de zon. Het is er bijna altijd mooi vliegweer.”

Veronique
paragliden frankrijk fun