Vliegsafari in Marokko

Een vliegavontuur combineren met een cursus paragliden brevet 2 dwars door het zuiden van Marokko. Uren zweven als een albatros in de laminaire wind, kennis maken met het adembenemende landschap: geheimzinnige steden, uitgestrekte vlakten, hete woestijnen en hoge bergen.

Tandemvliegen in Nederland

Zelf kunnen paragliden zonder enige voorbereiding of opleiding? Het kan bij Paraglidingschool Inferno! Met een instructeur kun je een duo-vlucht maken op ons lierveld in Almelo. De lierkabel trekt je de lucht in en na enkele stappen vlieg je. In een paar minuten ben je honderden meters in de lucht en heb je een adembenemend uitzicht over het prachtige Nederland.

Paragliding in Turkije

Aan een sprookjesachtig strand vind je deze fantastische vliegplek voor je paragliding opleiding brevet 2. De vliegberg ‘Babadag’ rijst 1900 meter vanaf het strand omhoog. Een bus brengt je in 25 minuten naar de top. Vanaf ruime startplekken vlieg je over een adembenemend landschap. Eenmaal boven de ‘Blue Lagoon’ in Ölüdeniz heb je een waanzinnig uitzicht over de bergen en de azuurblauwe zee.

Vliegsafari Norma (It)

We verzamelen op Schiphol. In Rome hebben we een bus gehuurd om ons naar Norma te brengen. In Norma steekt bij goed weer in de loop van de middag de laminaire zeewind op. Dit zorgt voor een goede opwind waar je op kunt paragliden langs de 25 km lange bergkam en vanuit de lucht zie je goed hoe omvangrijk de ruïnes zijn en vlieg je boven de oude Romeinse stad.

Cursus beginners en Gevorderden - Lijak (SL)

Om te leren paragliden, hebben we net over de grens met Italië, bij Lijak in Slovenië een fantastisch vlieggebied voor het behalen van je brevet 1. Lijak is misschien wel één van de mooiste vlieggebieden om je vliegopleiding te beginnen.
De ruime startplek en het gigantisch grote landingsterrein zijn perfect voor het maken van je eerste bergvluchten.....

Team-event Introductiedag paragliding

Een leuk team-event mee maken met je collega's? Een dag vol avontuur, plezier en gezelligheid? Paraglidingschool Inferno organiseert met veel enthousiasme introductie-dagen paragliden voor bedrijven en clubs. Bel of mail ons voor meer informatie.