Theoriecursus B1

Tijdens de beginnerscursussen zijn de theorielessen en het examen voor brevet 1 inbegrepen. Voor de theorielessen en het examen brevet 1 worden dus geen kosten gerekend.

Basiscursus berg

Bij de basiscursus berg worden de theorielessen tijdens je cursusweek in het buitenland gegeven. Aan het eind van je cursusweek kun je het bijbehorende brevet 1 examen doen.

Basiscursus lier
Voor de basiscursus lier, organiseren wij een paar keer per jaar een theorie-dag met aansluitend het examen voor brevet 1. Deelname is gratis voor iedereen die bij ons een basiscursus lier heeft gevolgd.

Als je aan de eisen van brevet 1 voldoet en je hebt met goed gevolg het theorie examen bij ons afgelegd, dan kun je het KNVvL brevet 1 aanvragen.

Macedonië paragliden Nieuws
3 juni 2019

Vliegsafari Macedonië

Macedonië, bedankt voor je gastvrijheid! Je herbergt hele mooie vliegplekken, prachtige landschappen en vriendelijke gastvrije mensen. Wij hebben een fantastische vliegweek gehad en wij komen weer. Tot weerziens! Op onze facebook-pagina kun je reisverhalen en foto’s bekijken van deze reis.

Paraglidingschool Thermik Nieuws
25 februari 2019

Paraglidingschool in de spotlights

In het Oostenrijkse vakblad ‘Thermik’ staat onze Paraglidingschool deze maand in de spotlights. Met onze vliegschool in Nederland, onze cursussen en reizen in de bergen en het vliegcentrum in Frankrijk: de ParaLodge, zijn we een professioneel ‘Paragliding Performance Center’ (PPC). Door een goed doordacht opleidingsplan, leer je veilig paragliden.

Motorbeurs paragliding Nieuws
15 februari 2019

Paraglidingschool op de Motorbeurs in Utrecht

We staan met ons team van donderdag 14 t/m zondag 17 februari op de Motorbeurs in Utrecht. Je bent van harte welkom. Je kunt ons vinden in hal 9 van het Jaarbeursgebouw. Op onze stand kan je terecht voor informatie over onze cursussen en specials of gewoon om bij te kletsen onder het genot van een kop koffie.

Lesboek Nieuwsbrief Nieuws
27 januari 2019

Bestel nu de 3e editie van het lesboek ‘Vrij Vliegen’

Vanaf 15 februari is de nieuwe editie van het Nederlandse lesboek ‘Vrij Vliegen’ leverbaar. Dit boek gebruiken wij ook in onze cursussen. Over de derde editie De tekst is flink uitgebreid en geactualiseerd. Denk daarbij aan de KNVvL reglementen en de ICAO kaart, maar ook aan het aanpassen van informatie en illustraties aan de moderne materialen en nieuwe inzichten. Er zijn tientallen foto’s en illustraties toegevoegd. Het aantal pagina’s is met 162 daardoor wederom hoger dan de vorige editie. De mooie kwaliteit druk is hetzelfde gebleven. De adviesverkoopprijs is €32,50