1
1

Ontdek Macedonië

Op de Balkan hebben we een fantastische bestemming gevonden voor piloten die het leuk vinden om te vliegen in een nieuwe omgeving onder optimale omstandigheden. De vliegsafari gaat van Skopje via Kruševo naar Ohrid. Deze vlieggebieden hebben prachtige hellingen om uren te soaren en grote landingsterreinen. Vele onbekende, rijk aan thermische vlieggebieden zijn ook binnen handbereik en wachten om ontdekt te worden.

Met hemelvaart een langweekend Macedonië. Paragliden, avontuur, lekker eten en dat in een land dat nog ontdekt moet worden. In Macedonië ben je pas geland, als je met 2 voeten de grond raakt. Ga je mee!

Reisdata

Voor wie?

Het is een vliegweekend voor gevorderde piloten met een brevet 2. Je moet van avontuur houden, zelfstandig kunnen vliegen en goed kunnen landen.

Wat kun je verwachten

Voor deze korte vliegtrip naar Macedonië vliegen we vanaf Schiphol naar Skopje. Hier huren we een bus en we trekken dan naar het zuiden richting Kruševo en het meer van Ohrid. De vlieggebieden die we bezoeken zijn zeer geschikt voor degenen die eens een XC willen vliegen. Door de glooiende heuvels en het vlakke land met vele landingsplaatsen zover het oog reikt, kun je onbezorgd aan je cross-country avontuur beginnen.

Wanneer?

Deze reis vindt met hemelvaartsdag plaats. Op dinsdag 19 mei 2020 met Austrian Airlines om 20.00 uur vanaf Schiphol naar Skopje. Op zondag 24 mei 2020 vliegen we om 12.35 uur vanaf Skopje en landen op Schiphol om 17.00 uur. Je moet je eigen vliegticket met minimaal 20 kg bagage boeken

Waar?

We vliegen in de XC bekende gebieden van Macedonië: Kruševo en Ohrid.

Accomodatie

Tijdens deze vliegsafari door Macedonië verblijven we in Hotels. De hotels en het eten zijn er spotgoedkoop.

Kosten

Vliegreis – incl. 23 kg bagage € 248,-
vliegweek – incl. vlieguitrusting € 395,-
Korting eigen paraglider € 100,-
Korting eigen harnas €   40,-
Huur portofoon €   20,-
Huur vario €   20,-
T-shirt inbegrepen
Vervoer in de bergen – per dag €   35,-
Overnachting lo – per nacht vanaf €   20,-
Afkopen eigen risico schade aan materiaal – per dag €     5,-

Andere locaties

Heb je vragen?