Reserveer voordelig je eigen vlieguitrusting

Geen huur
Een voordeel van een eigen vlieguitrusting is, dat je geen huur meer betaalt voor je vlieguitrusting tijdens je cursus- of vliegweek. Reserveer je een set vóór het begin van je vliegweek (om het aan het einde van het seizoen deze te kunnen kopen), dan betaal je geen huur voor je vlieguitrusting voor die week.

Extra korting
Koop je een hele set: Dus een scherm, harnas en reserve, dan krijg je van ons ook nog 10 liervluchten cadeau.

Eigen vlieguitrusting is geweldig
Je weet waar je aan vliegt en je leert het scherm zeer goed kennen door er ook grondoefeningen mee te doen. Je haalt nog meer uit het vliegen en bent flexibeler.

In goede staat
Het materiaal dat je van ons overneemt moet aan het einde van het seizoen nog in goede staat zijn. Dat betekent dat er geen grotere reparaties, geen gaten of scheuren zijn. Wel kan je normale gebruikssporen als vlekjes, een kleine reparatie door middel van een stickertje etc. verwachten. Gebeurt er tijdens de scholing iets schadelijks met het materiaal, dan laten we het je weten en kijken samen naar een goede oplossing. Wij willen namelijk dat je een goed gevoel hebt bij je eigen vlieguitrusting.

Reserveer nu en grijp niet mis
Je kunt nu al een scherm, harnas, reserve of een hele set reserveren die wij dit seizoen in de school gebruiken. Je kunt zelf een set samenstellen, maar we helpen je natuurlijk ook graag om te kijken wat het beste bij jou past. Natuurlijk kan je ook kiezen voor alleen een scherm, harnas of reserve.

Wij helpen je graag
Heb je interesse? Laat het ons dan weten. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Kosten

Schermkeuring €  150,-
Verzendkosten €  30,-
introdag paragliding vucht Almelo

Hoe lang duurt een check

Voor een controle van je scherm rekenen wij 3 uur. Hou er rekening mee dat je het scherm minstens 2 weken mist.

Opsturen of brengen

Je kunt het scherm opsturen naar:

Paraglidingschool Inferno
Plesmanweg 15
7602 PD Almelo

 

Informatie

Andere service

  • Noodscherm pakken
  • Reparaties

Heb je vragen?